Kérdése van? Keressen minket bátran! +36709309591

Aromafelszabadító Enzim Lallzyme Beta 10 g
Aromafelszabadító Enzim Lallzyme Beta 10 g
1 680 Ft

Aromafelszabadító Enzim Lallzyme Beta 10 g

Illatos fehérborokhoz,gyümölcscefrékhez.

A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítása.

Illatos és buké borokhoz (muskotály, Irsai O.,Cserszegi,Tramini,Chardonnay,Rajnai,Rizlingszilváni, Sauvignon blanc, Hárslevelű, stb.)

Intenzív gyümölcsillatú, fajtajelleges pálinkacefrékhez(alma,kört,birs,szőlő)


1 680 Ft
Egységár: 168 Ft/g
Részletek
Adagolás:
Fehér újborok: 5g/hl
Pálinkacefrék: 5g/hl

Felhasználás:

100x-os mennyiségű (1g/1dl), 15-25°C hőmérsékletű vízben kíméletes keverés mellett oldjuk fel, majd adjuk a végerjedésben lévő musthoz vagy újborhoz, illetve a végerjedésben levő cefréhez.
Jól keverjük el! Hőmérséklet: 12-20 °C, hatóidő 3-4 hét.
Az újbor kénessav tartalma nem gátolja a működését.
A bentonit, kovasavszol inaktíválja az enzimet, tehát a bor derítése csak az enzim 3-4 hetes tartózkodási ideje után kezdődhet.
Adatok
Cikkszám:
Bor103Sz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!