Determinált, erőteljes növekedésű, középkésői, nagy termőképességű, szabadföldi fajta. Lapított gömb alakú, 120-140g-os bogyói fris fogyasztásra és sürítmény készítésére ajánlottak. Meleg-, tápanyag- és vízigényes növény. Napos helyet, rendszeres öntözést és tápanyagutánpótlást igényel. Vetés: márciusbanban fűtött fólia alá. 20-25 0C fokon 6-8 napig csírázik. Kelés után ritkítjuk vagy pikírozzuk. Kiültetés szabadföldbe május közepén, a fagyveszély elmúltával. Térállás:50x40 cm. Vetőmagszükséglet: 5 g 1000 palánta Szedés: júliustól szeptemberig. Ültethetjük mélyebbre is a paradicsom palántákat, illetve az elnyúlt töveket elfektethetjük, mivel könnyen hoz oldalgyökereket. A hónaljhajtásokat 3-4 cm nagyságnál rendszeresen távolítsuk el, így gyorsítjuk a termés érlelését, több fényt kap a növény és ízesebb bogyót érlel. Szedjük le az alsó leveleket, hogy ne érintkezzenek a talajjal, így elkerülhetjük a gombás fertőzéseket. Öntözéskor mindig csak a talajra juttassuk ki a vizet, a lombot ne locsoljuk, ezzel csökkenthetjük a peronoszpórás megbetegedést. Vigyázzunk, hogy ne kerüljön paradicsom burgonya szomszédságába, vagy olyan helyre, ahol előző évben krumpli termett, mivel rendszertanilag egy családba tartoznak és ugyanazok a betegségeik.